+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Partnerprogramok

Szövegmegértési, szövegértelmezési tanfolyam A tanfolyam (I)-II-III-(IV) gyerekek részére alkalmazott módszerből megfelelő számú érdeklődő esetén indul, nem minden évben.
A tanfolyam nem akkreditált.
A tanfolyamot dr. Marton Dévényi Év...
Egyéni korrepetálás Az idősebb helyesírás-képtelen vagy súlyosabb anyanyelvi készséghiányos, szövegértésben, fogalmazásban elmaradtak részére 6. osztálytól főiskola-egyetem végéig egyéni korrepetálást biztosítunk. Jelen...
A GOH/GMP vizsgálatok komplex értékelése és az ebből következő egyéni fejlesztések elveinek koherens oktatása Dr. Simon Ferenc és dr. Schneider Júlia postgraduális 3 napos (péntek, szombat, vasárnap) továbbképzése. Ismertetjük a GOH és GMP vizsgálatok speciális összefüggéseit, a GMP vizsgálatok eredményein...


* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem