+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Homloklebeny tréning 50 év felett

Továbbképzést hirdetünk homloklebeny trénereknek!

A képzés ideje: 2018. február 24. 9-12 óráig

A képzés létszáma betelt, nem tudunk több jelentkezést fogadni!

A képzés helyszíne: Csodakapu Komplex Központ ( Grübedli-ház) 1131 Budapest, Tahi u. 70/b

Részvételi díj: 6.000 Ft

A képzés témája: Homloklebeny gyakorlatok 50 év felettieknek

A képzés rövid tartalma:

Az életkor előrehaladtával agyi idegsejtjeink száma folyamatosan csökken, a felidéző működések lelassulnak. Korábban ezek a tünetek a 65 év feletti korosztályt érintették, ma már gyakran tapasztalnak magukon memóriazavarra, tervezési-szervezési nehézségre utaló tüneteket a 40-es korosztály képviselői is. Ennek a korosztálynak a terápiája kissé eltér a gyermek, illetve felnőtt csoportos foglalkozástól, lévén fizikális és szellemi különbségek felmerülnek.
Némi elméleti információ az idősebb korosztály működéséről és sok-sok gyakorlati ötlet...

Csak annak a jelentkezését tudjuk fogadni, akik már elvégezték 30 órás Homloklebeny kurzusunkat!

Jelentkezni: mailben, Sági Juditnál az alapozo(kukac)t-online.hu címen, a résztvevő nevének, és számlázási címének megadásával lehet. Miután a résztvevők száma korlátozott, ezért mindenki visszajelzést kap arról, hogy befért-e a csoportba.
A részvételi díjat, a Budapest Banknál vezetett 10104105-56095046-00000001 számlánkra kérjük átutalni, legkésőbb 2018. február 10.-ig.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem