+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Ismét-Sport poharak az Alapozó Terápiában

A csoport létszáma betelt, nem tudunk több jelentkezést fogadni!

Továbbképzés ideje: 2018. augusztus 24. péntek, 16-19 óráig

Továbbképzés helyszíne: Csodakapu Alapítvány, Budapest, XIII. kerület, Tahi út 70./B

Továbbképzést vezeti: Sólyom Brigitta

Részvételi díj: 8.000 Ft


A program rövid tartalma: A sport poharakat nagyszerűen tudjuk beilleszteni az alapozó terápia és fejlesztés feladatsorai közé, pl. a nagymozgásokhoz, keresztmozgásokhoz, finommotorikához. Erősen fejleszti a szem-kéz koordinációt, a végtagok függetlenítését, a ritmus területeit stb., valamint a kognitív funkciókat.
A képzés első felében a résztvevők megismerhetik az alapokat, a sport poharak alkalmazását a ritmus fejlesztésében. A második részben a nagyobb gyerekeknél a kognitív, mozgásos összerendezős, többszintű feladatszervezést fejlesztő résszel ismerkedhetnek meg.

Azok jelentkezését várjuk, akik elvégezték 120 órás fejlesztő tanfolyamunkat!

Miután ez egy gyakorlati képzés, kérjük, mindenki hozzon magával mozgásra alkalmas váltóruhát!
Jelentkezni: mailben, Sági Juditnál az alapozo(kukac)t-online.hu címen, a résztvevő nevének, és számlázási címének megadásával lehet. Miután a résztvevők száma korlátozott, ezért mindenki visszajelzést kap arról, hogy befért-e a csoportba.
A részvételi díjat, a Budapest Banknál vezetett 10104105-56095046-00000001 számlánkra kérjük átutalni, legkésőbb augusztus 10.-ig.

Visszalépési lehetőség: augusztus 15.-ig lehetséges, utána a részvételi díjat nem térítjük vissza.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem