+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Ismét-Sport poharak az Alapozó Terápiában

A csoport létszáma betelt, nem tudunk több jelentkezést fogadni!

 

Képzés címe: Sport poharak az alapozó terápiában

 Ideje: 2019. február 23.-án, szombaton, 9.00-12.00-ig

Jelentkezés feltétele: alapozó fejlesztői szint megléte

 Tartja: Gergely Anikó oktató, vezető terapeuta

A képzés helyszíne: Budapest, XI. Brassó út 91. Újkapu Tanoda

 

Maximális létszám: 25 fő


A program rövid tartalma:

A sport poharakat nagyszerűen tudjuk beilleszteni az alapozó terápia és fejlesztés feladatsorai közé, pl. a nagymozgásokhoz, keresztmozgásokhoz, finommotorikához. Erősen fejleszti a szem-kéz koordinációt, a végtagok függetlenítését, a ritmus területeit stb., valamint a kognitív funkciókat.
A képzés első felében a résztvevők megismerhetik az alapokat, a sport poharak alkalmazását a ritmus fejlesztésében. A második részben a nagyobb gyerekeknél a kognitív, mozgásos összerendezős, többszintű feladatszervezést fejlesztő résszel ismerkedhetnek meg.

Miután ez egy gyakorlati képzés, kérjük, mindenki hozzon magával mozgásra alkalmas váltóruhát!

Jelentkezni, az alapozo@t-online.hu mail címen lehet, a számlázási cím megadásával. A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében tudjuk fogadni, a jelentkezés elfogadásáról visszajelzést küldünk.

Részvételi díj: 8.000 Ft,

 melyet február 11.-ig kérünk átutalni a Budapest Banknál vezetett 10104105-56095046-00000001 számlánkra. A megjegyzésbe a résztvevő nevét kérjük beírni.

Visszalépni 2019. február 11.-ig lehetséges, utána a részvételi díjat nem térítjük vissza.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem