hu en fr

2020. ATA tanfolyam pályázata

 

Az Alapozó Terápiák Alapítvány pályázatot hirdet, a 2020. június 16.-tól, július 4.-ig megrendezésre kerülő: „Alapozó Terápia: Módszer a gyermeki idegrendszer mozgásos érzékszervi fejlesztésére” 120 órás akkreditált pedagógus továbbképző tanfolyamon támogatott részvételre.

A pályázati keretösszeg: 500.000 Ft Elnyerhető maximális támogatás: 100.000 Ft/fő
 

(a kuratórium fenntartja magának a jogot, hogy ettől eltérő támogatást ítéljen meg a pályázónak)

Pályázatot nyújthatnak be azon magánszemélyek,

  • akik a diplomaszerzést követően az elmúlt 5 évben minimum 3 év végzettségének megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek
  • önerőből, magánszemélyként finanszírozzák a képzést
  • munkahelyükön nem töltenek be olyan vezetői pozíciót, mely mentesíti őket az óraadástól
  • vállalják a tanfolyami díj, pályázaton nyert összegével csökkentett részének határidőre történő megfizetését (2020. május 5.)
  • a pályázaton indulhatnak azon magánszemélyek is, akik már jelentkeztek, regisztráltak a tanfolyamra
  • Legkésőbb 2019. október 31.-ig eljuttatják pályázatukat kizárólag az Alapozó Terápiák Alapítvány, 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. B./348. címre. A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat"
  • Előnyt élvez az a pályázó, akinek az intézményvezetője (aláírással és pecséttel) tanúsítja, hogy a végzett fejlesztő számára lehetőséget biztosít az intézményen belüli Alapozó fejlesztői (heti 2*1 óra/csoport) foglalkozások vezetésére órakeretén belül a következő tanévtől. (melléklet)

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • egy szakmai önéletrajzot EUROPASS formátumban
  • végzettséget igazoló diploma másolatot
  • részletes motivációs levelet, amely magában foglalja az:
    • eddigi szakmai tapasztalatot
    • a jövőre vonatkozó elképzeléseket
    • az Alapozó terápia felhasználása és szükségessége a jelenlegi munkakörben (a felhasználási lehetőségek felvázolásával)

 

A pályázat beérkezésének határideje: 2019. október 31. A pályázatokat a kuratórium legkésőbb 2019. november 30.-ig értékeli, a nyertesek névsorát az alapítvány honlapján, a www.alapozoterapiak.com teszi közzé, illetve írásban is értesíti a nyerteseket. A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek azon jelentkezők, akik olyan településeken élnek és dolgoznak, ahol nincs, vagy kevés terapeutánk van, illetve határon túli magyar jelentkezők.

A pályázaton indulók tudomásul veszik, hogy a nem nyertesek pályázati anyaga, november 30.-a után megsemmisítésre kerül.

Pályázati díj: nincs  

Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy jelen „Pályázati felhívás” kizárólag az Alapozó Terápiák Alapítvány, www.alapozoterapiak.com honlapján olvasható teljes terjedelemben. Kérjük, a pályázat beadása előtt saját érdekükben ellenőrizzék, hogy a követelményeknek megfelelően állították-e össze a dokumentumokat, mert az ettől való eltérés esetén a pályázat – értékelés nélkül - elutasításra kerül.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a kuratórium a döntését nem indokolja, a döntéssel szemben fellebbezésnek nincs helye! Hiánypótlásra nincs lehetőség. 

Melléklet

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                    

 

 

 



* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem