+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Alapozó Alapozása

IV. Alapozó Alapozása 24 órás képzés

kicsik- 4 évesek- játékos fejlesztése

 

A képzés során betekintést nyerhetünk a 4 éves korosztály játékos formában történő, ám tudatos, strukturáltan felépített mozgásfejlesztésébe. Célcsoportunk azok a kisgyermekek, akik még nem alkalmasak a „nagyok”- 5 évesek- terápiájára - mert vagy az életkoruk, vagy a korai jelzőtüneteik alapján fontos számukra a játékos fejlesztés, alapozás. Az Alapozó Alapozása elvégzésével a gyermek vagy folytatja a nagyok –Alapozó Terápia- terápiáját, vagy elképzelhető, hogy az időben megkezdett fejlesztéssel, korrigálni tudjuk a hiányos területeket és esetleg nem is lesz szüksége további fejlesztésre. Preventív jelleggel is használható. Szervesen kapcsolódik az alapozó Terápiához, annak „elő utcájának” tekinthető.

A 30 óra alatt, mely havonta egy szombat, három egymást követő hónapban, a hallgatók saját élményen keresztül tapasztalják meg a módszertani és tematikus alapelveket, bepillanthatnak órarészletekbe, maguk is aktív részesei lesznek a képzésnek. Megtanulják az óra felépítését, majd terveznek is ilyet. Mindezt természetesen sok játékkal, gyakorlati útmutatóval közös tanulással fűszerezve.

A képzésen terapeuta szintet végzett hallgatók vehetnek részt.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem