+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Alapozó Alapozása tanfolyam

Alapozó Alapozása 24 órás képzés

 kicsik- 4 évesek- játékos fejlesztés

Továbbképzés terapeuta szintet végzett hallgatóinknak

A képzés időpontjai:

  • 2021. január 23.
  • 2021. február 20.
  • 2021. március 20.

A megjelölt napokon, 10.00-16.00-ig

Tanfolyamvezető: Floidl Andrea

Helyszín: Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 71. (főút)  (Festékbolt fölötti emeleti helyiség. Frutti van kiírva)

A képzés díja: 40.000 Ft

Befizetési határidő: 2021.01.10. Számlaszám: ERSTE bank: 11600006-00000000-93857532

A foglalkozásokra mozgásra alkalmas váltóruhát kell vinni.

 

A képzés leírása:

A képzés során betekintést nyerhetünk a 4 éves korosztály játékos formában történő, ám tudatos, strukturáltan felépített mozgásfejlesztésébe. Célcsoportunk azok a kisgyermekek, akik még nem alkalmasak a „nagyok”- 5 évesek- terápiájára - mert vagy az életkoruk, vagy a korai jelzőtüneteik alapján fontos számukra a játékos fejlesztés, alapozás. Az Alapozó Alapozása elvégzésével a gyermek vagy folytatja a nagyok –Alapozó Terápia- terápiáját, vagy elképzelhető, hogy az időben megkezdett fejlesztéssel, korrigálni tudjuk a hiányos területeket és esetleg nem is lesz szüksége további fejlesztésre. Preventív jelleggel is használható. Szervesen kapcsolódik az alapozó Terápiához, annak „elő utcájának” tekinthető.

A 24 óra alatt, mely havonta egy szombat, három egymást követő hónapban, a hallgatók saját élményen keresztül tapasztalják meg a módszertani és tematikus alapelveket, bepillanthatnak órarészletekbe, maguk is aktív részesei lesznek a képzésnek. Megtanulják az óra felépítését, majd terveznek is ilyet. Mindezt természetesen sok játékkal, gyakorlati útmutatóval közös tanulással fűszerezve.

Jelentkezni lehet:

A csoport létszáma betelt, nem tudunk több jelentkezést fogadni!

 

 

 

 

 

 

 * Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem