hu en fr

Sport poharak az Alapozó mozgásterápiában

Ideje: 2024. március 23.-án szombaton, 13.00-16.00-ig

Jelentkezés feltétele: alapozó fejlesztői szint megléte

TartjaGergely Anikó oktató, vezető terapeuta

A képzés helyszíne

Újkapu Diagnosztikai és Fejlesztő Központ, 1118 Budapest, Kaptárkő utca 10. (alsó üzlethelyiség)

Maximális létszám: 16 fő


A program rövid tartalma:

A sport poharakat nagyszerűen tudjuk beilleszteni az alapozó terápia és fejlesztés feladatsorai közé, pl. a nagymozgásokhoz, keresztmozgásokhoz, finommotorikához. Erősen fejleszti a szem-kéz koordinációt, a végtagok függetlenítését, a ritmus területeit stb., valamint a kognitív funkciókat.
A képzés első felében a résztvevők megismerhetik az alapokat, a sport poharak alkalmazását a ritmus fejlesztésében. A második részben a nagyobb gyerekeknél a kognitív, mozgásos összerendezős, többszintű feladatszervezést fejlesztő résszel ismerkedhetnek meg.

Jelentkezni, a következő linken lehet: BETELT!

 

Részvételi díj: 14.000 Ft, melyet 2024. március 13.-ig kérünk átutalni a ERSTE Banknál vezetett 11600006-00000000-93857532 számlánkra. A megjegyzésbe a résztvevő nevét kérjük beírni.

Aki ezen a napon megrendezésre kerülő, „Ritmus az Alapozó mozgásterápiában" képzésre is jelentkezik, annak a két képzés díja 15% kedvezménnyel: 23.800 Ft

Visszalépni 2024. március 13.-ig lehetséges, utána a részvételi díjat nem térítjük vissza.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem