+3630 633 29 17
info@alapozoterapiak.com*
hu en fr

Sport poharak az Alapozó mozgásterápiában

Képzés címe: Sport poharak az alapozó terápiában

 

 Ideje: 2021. október 9.-én szombaton, 13.00-16.00-ig

Jelentkezés feltétele: alapozó fejlesztői szint megléte

 TartjaGergely Anikó oktató, vezető terapeuta

A képzés helyszíne: 1118 Budapest, Regős utca 2. VMM edzőterem

 

Maximális létszám: 16 fő


A program rövid tartalma:

A sport poharakat nagyszerűen tudjuk beilleszteni az alapozó terápia és fejlesztés feladatsorai közé, pl. a nagymozgásokhoz, keresztmozgásokhoz, finommotorikához. Erősen fejleszti a szem-kéz koordinációt, a végtagok függetlenítését, a ritmus területeit stb., valamint a kognitív funkciókat.
A képzés első felében a résztvevők megismerhetik az alapokat, a sport poharak alkalmazását a ritmus fejlesztésében. A második részben a nagyobb gyerekeknél a kognitív, mozgásos összerendezős, többszintű feladatszervezést fejlesztő résszel ismerkedhetnek meg.

Miután ez egy gyakorlati képzés, kérjük, mindenki hozzon magával mozgásra alkalmas váltóruhát!

Jelentkezni, a következő linken lehet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchLQF-m3Gj5zCa0iDx7mKuDi0KQpiHH_ucWUmSnBfqzYtEzw/viewform?usp=sf_link

 

Részvételi díj: 8.000 Ft,

 melyet szeptember 30.-ig kérünk átutalni az ERSTE banknál vezetett 11600006-00000000-93857532 számlánkra. A megjegyzésbe a résztvevő nevét kérjük beírni.

Aki ezen a napon megrendezésre kerülő  "Ritmus az Alapozó mozgásterápiában" képzésre is jeletkezik, annak a két képzés díja 14.000 Ft

Visszalépni 2021. szeptember 30.-ig lehetséges, utána a részvételi díjat nem térítjük vissza.* Tájékoztatjuk, hogy e-mailes kapcsolatfelvétel esetén az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, a GDPR irányelveknek megfelelően kezeljük.
Weboldalunk futtatásához és a felhasználói élmény növeléséhez, a jobb kiszolgálás érdekében oldalunk "cookie"-kat használ.
A részletekért tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónkat! Megértettem